HTML

Keresőoptimalizálás

keresőoptimalizálás, keresőoptimalizáció, látogatottság növelése, seo, sem

Friss topikok

  • Bali László: JÁRJ MINDIG AZ ÉLEN ÉS HAGYD LE A KONKURENSEID PROFI KERESŐMARKETING STRATÉGIÁVAL Naponta több mi... (2018.11.10. 23:20) A keresők típusai
  • Bali László: JÁRJ MINDIG AZ ÉLEN ÉS HAGYD LE A KONKURENSEID PROFIN KERESŐOPTIMALIZÁLT WEBOLDALLAL Naponta több... (2018.11.10. 23:19) Mire jó a keresőoptimalizálás?

Linkblog

A keresők története - 1990

2008.06.04. 13:18 | fotostaska | Szólj hozzá!

Címkék: archie keresők története

A montreali McGill Egyetemen egy olyan programot fejlesztettek ki, amely az ftp-adatokról meglévő információkat egy anonym ftp-szerveren automatikusan összegyűjti, kiválogatja és a felhasználók számára rendelkezésre bocsátja. 1992-től ez a program, az Archie a leggyakrabban használt internet szolgáltatások közé tartozott. Ebben az időben az adatokat csak telnet segítségével tudták lekérdezni. Mára a program gyakorlatilag jelentőségét vesztette.

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr79503084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása